Το Κέντρο δια βίου ανάπτυξης «ΦΙΛΥΡΑ»

Οργανώνει στις  25, 26 και 27 Ιανουαρίου 2018

Εκπαίδευση στην Κβαντική Θεραπεία

Με τη Χρύσα Τοπαλούδη

Υπάρχει δυνατότητα να δεχτείτε ατομική συνεδρία από τη Χρύσα την Παρασκευή 25/1, κατόπιν ραντεβού.

Η Κβαντική Θεραπεία, όπως και η θεωρεία στην οποία βασίζεται αποτελεί μια επαναστατική και ευθύβολη μέθοδο που ήρθε να εξελίξει το πεδίο της Εναλλακτικής Θεραπείας. Ο Κβαντικός κόσμος είναι ένα σκαλοπάτι κάτω από τη σκάλα του μη ορατού. Συντελείτε σε υποατομικό επίπεδο, συμβαίνει πέρα από το χώρο και το χρόνο, σε μια βαθύτερη πραγματικότητα. Η εκπαίδευση στην Κβαντική Θεραπεία εφοδιάζει τους ανθρώπους που την επιλέγουν με ένα πολύ πρακτικό, θεραπευτικό εργαλείο, εύκολο στη χρήση.

Χρησιμοποιούμε την Κβαντική Θεραπεία για να:

* Στοχεύσουμε στη ρίζα του «θέματος», απελευθερώνοντας εγκλωβισμένα συναισθήματα αποτελεσματικά και μόνιμα, χωρίς να αλλάξουμε το γεγονός που τα προκάλεσε. Για αυτό στην Κβαντική λέμε: «Μία μόνο συνεδρία είναι αρκετή για να απελευθερώσει ένα συγκεκριμένο θέμα».

* Αυξομειώσουμε – ρυθμίσουμε συναισθήματα, ακόμη και ουσίες, στο φυσικό μας σώμα.

* Αναγνωρίσουμε και να απελευθερώσουμε τις πεποιθήσεις που μας περιορίζουν, να αναστρέψουμε αυτές που δημιουργούν ασθένειες και μπλοκαρίσματα σε όλα μας τα σώματα.

* Τονώσουμε και να ενισχύσουμε τις πεποιθήσεις που δημιουργούν αρμονικές και υγιείς σχέσεις και μας συντονίζουν με την ισορροπία, την αρμονία, την αφθονία και τη χαρά στη ζωή μας.

Είμαστε οι δημιουργοί της πραγματικότητάς μας και διαθέτουμε τη δύναμη να αλλάξουμε τα άτομα στην ύλη, οπότε αναρωτηθείτε: «Ποιό πρόβλημα θα μείνει άλυτο και ποιά λύση ανέφικτη» ;

Όπου στρέφουμε την προσοχή μας εκεί ρέει και η ενέργεια.

Πρόκειται για μια εκπαίδευση που απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους ανεξάρτητα από το επίπεδο γνώσης που διαθέτουν και από το επίπεδο ενασχόλησής τους με ενεργειακές ή άλλες θεραπευτικές μεθόδους.

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 3ήμερη.

1η ημέρα Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019: 6μ.μ – 9μ.μ. θα πραγματοποιηθεί , με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ, διάλεξη με θέμα την Κβαντική θεραπεία και θα αποτελεί και την εισαγωγή για το κυρίως σεμινάριο.

Σάββατο 26 και Κυριακή 27 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο από τις 10 – 5 μ.μ. Το κόστος του διημέρου ανέρχεται στα 180€, έκπτωση 20€ για δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 10 Ιανουαρίου.

Ο χώρος διεξαγωγής του σεμιναρίου είναι: Αγ. Φωτεινής 57, 2ος όροφος, σταθμός ΗΣΑΠ Ν. Ιωνίας.

Θα δοθεί εγχειρίδιο και πιστοποίηση.

Υπάρχει η δυνατότητα οι ενδιαφερόμενοι να δεχθούν προσωπική συνεδρία με τη Χρύσα Τοπαλούδη κατόπιν ραντεβού.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 210-2774020 και 6984490551μ 6980833238, 6948986828 και 6944735576 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Χρύσα Τοπαλούδη από μικρό παιδί, όχι μόνο είχε πολλές και άλυτες ερωτήσεις σε επίπεδο ύπαρξης αλλά βίωσε και καθοριστικά δύσκολες καταστάσεις, γεγονός που την οδήγησε μεγαλώνοντας και σε μεταφυσικές αναζητήσεις.

Ένα θέμα υγείας της, την έκανε να στραφεί σε εναλλακτικές, ενεργειακές θεραπευτικές μεθόδους. Η θετική επίδραση που είχαν επάνω της, σε συνδυασμό με τις προσωπικές της αναζητήσεις, την κατεύθυναν να ερευνήσει και να εκπαιδευτεί

έτσι ώστε σήμερα να είναι μία ενεργειακή θεραπεύτρια, με μεγάλη εμπειρία, έχοντας υποστηρίξει δεκάδες ανθρώπους να βρουν αποτελεσματικές λύσεις σε ό,τι τους απασχολεί και να διαμορφώσουν την πραγματικότητά τους σύμφωνα με τις ανάγκες και τα θέλω τους.

Το 2009 «συναντήθηκε» με τη Κβαντική Θεραπεία, την οποία και λάτρεψε και την οποία την «παντρεύει» με άλλες ενεργειακές θεραπείες, που έχει καταρτιστεί από το 2005 και μετά, όπως Κράνιο, Ρέικι Γ’ βαθμού, Magnified Healing, Κρυσταλλοθεραπεία και Reconnection, γιατί πολύ απλά όλα είναι Ένα.

Σήμερα, εκτός των προσωπικών συνεδριών, προσφέρει υπηρεσίες εκπαίδευσης στην Κβαντική Θεραπεία και συντονίζει ομάδες κβαντικών θεραπευτικών συναντήσεων και όχι μόνο, αφού η αγάπη της προς την εξέλιξη και ανάπτυξη και το ανήσυχο πνεύμα της, την ωθούν στο να διερευνά και να εφαρμόζει οτιδήποτε καινούριο προκύπτει σε επίπεδο ενεργειακών θεραπειών.

Ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη, όμως παρέχει τις υπηρεσίες της και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας αλλά και μέσω διαδικτύου.

 

Eισαγωγικός Κύκλος Creative Healing

Τώρα η Κατερίνα Παπακωνσταντίνου και στο Κέντρο δια βίου ανάπτυξης ΦΙΛΥΡΑ.

Από Τετάρτη 9/1/2019 και κάθε Τετάρτη μέχρι 13/3/2019 από 5μ.μ. - 9.30μ.μ.

Το διδασκόμενο σύστημα βασίζεται στις διδασκαλίες του Joseph B. Stephenson (1874-1956), ενός ακόμα ανθρώπου που προηγήθηκε της εποχής του, που έβλεπε το σώμα και τις λειτουργίες του σαν ένα κλειστό αλληλεξαρτούμενο σύστημα από διάφορους σωλήνες, υγρά, στερεά και διαστήματα, και δίδασκε πως η καλή υγεία εξαρτάται από την σωστή λειτουργία όλων των αλληλοσυνδεόμενων μερών για να υπάρχει η απρόσκοπτη ροή στην κυκλοφορία του αίματος, των νεύρων, της λέμφου, καθώς και μέσα από λιγότερο απτές λειτουργίες σαν την ενέργεια, την ζωτικότητα, την κράση, την χρήση του εσωτερικού χώρου. Μαθαίνοντας να βλέπουμε το σώμα με τον τρόπο που το έβλεπε ο κ. Στήβενσον, αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε πως η ουσία του σώματος είναι πολύ λιγότερο «ουσιαστική» απ' όσο υποθέταμε μέχρι τώρα. Ο Στήβενσον έβλεπε, όπως βλέπει και η σύγχρονη Φυσική,... πως σε κυτταρικό επίπεδο είμαστε 99% χώρος. Από το υπόλοιπο 1%, το 50-90% είναι νερό. Η εργασία μας είναι να βοηθήσουμε να δημιουργήσουμε περισσότερο χώρο για την ουσία του σώματος, φροντίζοντας ταυτόχρονα να τρέφεται καλά η ουσία από τα υγρά και τις ροές, και να γνωρίζουμε πως η ουσία του σώματος μπορεί και πλάθεται σαν τον πηλό, σαν το γήινο υλικό που είναι, για να πλαστεί έτσι ώστε να λειτουργεί καλύτερα. Η συνειδητότητα δημιουργεί την πραγματικότητα.

 

Οι «τεχνικές λεμφικού καθαρισμού» του κ. Στήβενσον βοηθούν στην αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας των συγκεκριμένων οργάνων μέσα από την αποσυμφόρησή τους και την «ευθυγράμμισή» τους με τα υπόλοιπα όργανα του σώματος. Υπάρχουν, λ.x. τεχνικές για την εύρυθμη λειτουργία των νεφρών, της καρδιάς, του πεπτικού συστήματος κ.λ.π., αλλά και τεχνικές ανακούφισης από πονοκεφάλους, ημικρανίες, ισχυαλγία, διάστρεμμα αστραγάλου κ.λ.π.

Εισαγωγικός κύκλος

Για όλους όσους θέλουν να βοηθήσουν φίλους και συγγενείς - αλλά και τον εαυτό τους - στην αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων υγείας - πονοκέφαλοι, κρυολογήματα, μυϊκοί πόνοι κ.λ.π., αλλά και στην ανακούφιση όσων πάσχουν από χρόνιες καταστάσεις - αλλεργίες, ημικρανίες, ρευματισμοί, ισχυαλγία κ.λ.π.

Για θεραπευτές, φυσιοθεραπευτές, χειροπράκτορες, οστεοπαθητικούς κ.λ.π. που επιθυμούν να μάθουν και άλλες, συμπληρωματικές τεχνικές για να εμπλουτίσουν την εργασία τους.

Η παρακολούθηση του εισαγωγικού κύκλου Creative Healing αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τον Βασικό Κύκλο Σπουδών, και ενδιαφέρονται να αποκτήσουν εμπεριστατωμένη γνώση του συστήματος.

Το σύστημα αποτελείται από 41 βασικές εφαρμογές και πολυάριθμες ειδικές εφαρμογές, που αποσκοπούν στην αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας των συγκεκριμένων οργάνων - και συστημάτων - του οργανισμού μας. Στον Εισαγωγικό Κύκλο Σπουδών διδάσκονται 38 βασικές εφαρμογές. Στη συνέχεια, για όσους ενδιαφέρονται να εμβαθύνουν περισσότερο και να το εξασκήσουν επαγγελματικά, διδάσκεται ο Βασικός Κύκλος Σπουδών, σε συνδυασμό με αρχές Ανατομίας, Φυσιολογίας και Παθολογίας, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για όσους έχουν ταχθεί να υπηρετήσουν τους συνανθρώπους τους με την εξάσκηση συμπληρωματικών μορφών θεραπείας.

ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ

Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να εξασκήσουν το Creative Healing επαγγελματικά.

περιλαμβάνει την διδασκαλία όλων των βασικών τεχνικών, καθώς και συμπληρωματικές τεχνικές για την ανακούφιση εξειδικευμένων καταστάσεων -λ.χ. επικονδυλίτιδα, περιαρθρίτιδα, σκολίωση, σκλήρυνση κατά πλάκας, έλκος στομάχου, κ.λ.π.

 

 
   

Εισαγωγικός κύκλος:
Ημερομηνίες: 9/1/2019, 16/1/2019, 23/1/2019, 30/1/2019, 6/2/2019, 13/2/2019, 20/2/2019 , 27/2/2019 , 6/3/2019 και 13/3/2019 και ώρες 17.00-21.30
Διάρκεια σπουδών: 56 ώρες

Κόστος συμμετοχής: εγγραφή 100€, δίδακτρα 500€
Τόπος διεξαγωγής: Ν. Ιωνία

Κύριος κύκλος:
Ημερομηνίες: θα ανακοινωθούν
Διάρκεια σπουδών: 84 ώρες

Κόστος συμμετοχής: εγγραφή 100€, δίδακτρα 1000€

Τόπος διεξαγωγής: Ν. Ιωνία, Κέντρο δια βίου ανάπτυξης ΦΙΛΥΡΑ

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 2102774020 και 6980833238 με κατάθεση του ποσού εγγραφής σε λογαριασμό Τραπέζης της ΦΙΛΥΡΑ..

Εισηγήτρια: Κατερίνα Παπακωνσταντίνου.

Η Κατερίνα Παπακωνσταντίνου διδάχτηκε την μέθοδο από τους John και Patricia Bradley, ιδρυτικά μέλη του ιδρύματος Joseph B. Stephenson Foundation, με σκοπό τη διάδοση του Creative Healing, στην Ελλάδα το 1990, και στη συνέχεια παρακολούθησε κύκλους προχωρημένων μαθημάτων στη Βοστώνη το 1996 με την Sunny Stephenson. Εξασκεί και διδάσκει το Creative Healing από το 1992.

 

«Φιλύρα» Κέντρο Δια Βίου Ανάπτυξης

Η «Φιλύρα» ως Κέντρο Δια Βίου Ανάπτυξης φιλοδοξεί να είναι η όαση που θα σας προσφέρει:

Φως
Ίασης
Λύσεις
Υγείας και
Ροή
Αγάπης για τον εαυτό σας,

διότι από τη στιγμή που ερχόμαστε στον κόσμο ο μόνος άνθρωπος που θα έχουμε πάντα κοντά μας για όσο ζούμε είναι ο εαυτός μας.

©2019 Filira.eu. All Rights Reserved. Created by www.gvs.gr

Search