1Το Κέντρο δια βίου ανάπτυξης ΦΙΛΥΡΑ συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις της Παγκόσμιας Εβδομάδας Ρεφλεξολογίας,  διοργάνωσε στις 24 Σεπτεμβρίου 2021, τη Γιορτή της Ρεφλεξολογίας στον μοναδικό κήπο του Kalamaki Beach Hotel Resort, στo Καλαμάκι Κορινθίας..

Επαγγελματίες ρεφλεξολόγοι μέλη του Σωματείου Επαγγελματιών Ρεφλεξολόγων (Σ.Ε.Ρ.) και μαθητές της ΦΙΛΥΡΑ ACADEMY, προσέφεραν 20λεπτες συνεδρίες σε δεκάδες επισκέπτες.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τηρώντας τα πρωτόκολλα της υγειονομικής κρίσης.

Ευχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση του Kalamaki Beach Hotel Resort που αγκάλιασε την εκδήλωση με αγάπη και μας προσέφερε οικογενειακή φροντίδα.

 

 

Το Κέντρο δια βίου ανάπτυξης ΦΙΛΥΡΑ συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις της Παγκόσμιας Εβδομάδας Ρεφλεξολογίας,  διοργάνωσε στις 19 Σεπτεμβρίου 2021, τη Γιορτή της Ρεφλεξολογίας στην ταράτσα του Daphne’s Club Hotel Apartments στη Συκιά Ξυλοκάστρου Κορινθίας..

Επαγγελματίες ρεφλεξολόγοι μέλη του Σωματείου Επαγγελματιών Ρεφλεξολόγων (Σ.Ε.Ρ.) και μαθητές της ΦΙΛΥΡΑ ACADEMY, προσέφεραν 20λεπτες συνεδρίες σε δεκάδες επισκέπτες.

Το απόγευμα η Γεωργία Μιχαλοπούλου, εκπαιδεύτρια ρεφλεξολογίας, προσέφερε ένα μίνι σεμινάριο αυτό-φροντίδας με τεχνικές ρεφλεξολογίας στα χέρια στους παρευρισκόμενους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τηρώντας τα πρωτόκολλα της υγειονομικής κρίσης.

Ευχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση του Daphne’s Club Hotel Apartment που αγκάλιασε την εκδήλωση με αγάπη και μας προσέφερε οικογενειακή φροντίδα.

 

«Φιλύρα» Κέντρο Δια Βίου Ανάπτυξης

Η «Φιλύρα» ως Κέντρο Δια Βίου Ανάπτυξης φιλοδοξεί να είναι η όαση που θα σας προσφέρει:

Φως
Ίασης
Λύσεις
Υγείας και
Ροή
Αγάπης για τον εαυτό σας,

διότι από τη στιγμή που ερχόμαστε στον κόσμο ο μόνος άνθρωπος που θα έχουμε πάντα κοντά μας για όσο ζούμε είναι ο εαυτός μας.

Επικοινωνία

Ανδριανού 1, Νέα Ιωνία, Αθήνα

Τηλ. 2102774020

Κιν. 6980833238

Κιν. 6977285274

email. info@filira.eu

Facebook. https://www.facebook.com/filira.eu

Instagram. https://www.instagram.com/filira_center

Προσωπικά Δεδομένα GDPR
Η «Φιλύρα» θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να έρθει σε επικοινωνία μαζί σας. Σε καμιά περίπτωση η «Φιλύρα» δεν μεταβιβάζει και δεν πουλάει τα δεδομένα σας σε τρίτους, ούτε διενεργεί κανενός άλλου είδους επεξεργασία χωρίς τη δική σας έγγραφη συναίνεση. Οποιαδήποτε στιγμή δικαιούστε να ζητήσετε την αλλαγή, τη διόρθωση, την αναίρεση της συναίνεσης και τη διαγραφή των στοιχείων σας αποστέλλοντας e-mail στο info@filira.eu

© Πνευματικά Δικαιώματα
Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Κ. Δ. Β. Α. ΦΙΛΥΡΑ. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες) περιέχεται στον ιστοχώρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του ιστοχώρου χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση της ΦΙΛΥΡΑ.


©2024 Filira.eu. All Rights Reserved.   Created by www.gvs.gr

Search