ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Α΄ ΒΟΗΘΕΙΩΝ
Το Κέντρο δια βίου ανάπτυξης «ΦΙΛΥΡΑ»
Σας καλεί σε ένα σεμινάριο για την εκμάθηση
ΒΑΣΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

«Δεν φαντάζεσαι τι δύναμη κρύβει μια αγκαλιά!»
Αναστασία Τσιακάλου
Πρόεδρος «Κοινωνικής Στήριξης»
http://www.desmosdirect.org

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣ
Η «ΦΙΛΥΡΑ»
Ανοίγει την αγκαλιά της και αφιερώνει το απόγευμα της 10ης Μαΐου ημέρα Πέμπτη, ώρα 6μ.μ.
Στη γυναίκα-μητέρα και το παιδί και σας καλεί να ανακαλύψετε τη δύναμη και τα οφέλη της αγκαλιάς με δράσεις και διαλέξεις από εξαιρετικούς καλεσμένους.

Η Είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ. Προαιρετικά συνεισφέρετε στη συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν για ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ σε παιδιά με ειδικές ανάγκες που κάθε εβδομάδα προσφέρει το Σωματείο Αλληλεγγύης και Ανθρωπιστικής Βοήθειας «Κοινωνική Στήριξη»

"Filyra" Center of Lifelong Development

"Filyra" as a Center of Lifelong Development aspires to be the oasis that will offer you:

Flow of Light for
Inner Cure
Light Glowing Solutions for
Your Health problems and
River of Energy Flow for
An intense Love of yourself

Since from the moment we come into this world, the only person we will always have with us as long as we live is ourselves.

Προσωπικά Δεδομένα GDPR
Η «Φιλύρα» θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να έρθει σε επικοινωνία μαζί σας. Σε καμιά περίπτωση η «Φιλύρα» δεν μεταβιβάζει και δεν πουλάει τα δεδομένα σας σε τρίτους, ούτε διενεργεί κανενός άλλου είδους επεξεργασία χωρίς τη δική σας έγγραφη συναίνεση. Οποιαδήποτε στιγμή δικαιούστε να ζητήσετε την αλλαγή, τη διόρθωση, την αναίρεση της συναίνεσης και τη διαγραφή των στοιχείων σας αποστέλλοντας e-mail στο info@filira.eu

© Πνευματικά Δικαιώματα
Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Κ. Δ. Β. Α. ΦΙΛΥΡΑ. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες) περιέχεται στον ιστοχώρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του ιστοχώρου χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση της ΦΙΛΥΡΑ.


©2023 Filira.eu. All Rights Reserved.   Created by www.gvs.gr

Search