ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΕΥΕΞΙΑΣ

Το Κέντρο δια βίου ανάπτυξης "ΦΙΛΥΡΑ" καθιερώνει αποδράσεις ευεξίας στο Λουτράκι.

Κάθε Τετάρτη, αρχής γενομένης 7 Μαρτίου, το πούλμαν ξεκινά στις 3μ.μ. από την Κεντρική Είσοδο του Άλσους Βεϊκου στο Γαλάτσι, περνά από Ν. Ιωνία και Ομόνοια με τελικό προορισμό το Thermal Spa Λουτρακίου.

Εκεί θα απολαύσουμε το ιαματικό νερό στην πισίνα των υπέροχων εγκαταστάσεων του Thermal Spa, θα πιούμε καφεδάκι ή τσιπουράκι στην παραλία του Λουτρακίου και θα επιστρέψουμε Αθήνα περίπου στις 8μ.μ.

Σε κάθε απόδραση σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 25€ που περιλαμβάνει μεταφορά με το πούλμαν και την είσοδο στην πισίνα.
Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε μαζί σας μαγιώ, πετσέτα μπάνιου, παντόφλες/σαγιονάρες.

Να θυμάστε πάντα πόσο αξίζετε, δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία για απόδραση από το άγχος της καθημερινότητας και επαναφόρτιση ενέργειας μέσα από τη φροντίδα του ιαματικού νερού και των ολιστικών θεραπευτών της "ΦΙΛΥΡΑ".
Αποφορτίστε το νου σας από το στρες και επαναφορτίστε τον με ενέργεια γαλήνης, χαράς, αισιοδοξίας, πληρότητας.

Ελάτε μαζί μας.
Μαζί θα δημιουργήσουμε "τον παράδεισο" της ξεγνοιασιάς, της χαράς και της ευεξίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 6984490551, 6980833238, 6944735576, 6948986828.

"Filyra" Center of Lifelong Development

"Filyra" as a Center of Lifelong Development aspires to be the oasis that will offer you:

Flow of Light for
Inner Cure
Light Glowing Solutions for
Your Health problems and
River of Energy Flow for
An intense Love of yourself

Since from the moment we come into this world, the only person we will always have with us as long as we live is ourselves.

Προσωπικά Δεδομένα GDPR
Η «Φιλύρα» θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να έρθει σε επικοινωνία μαζί σας. Σε καμιά περίπτωση η «Φιλύρα» δεν μεταβιβάζει και δεν πουλάει τα δεδομένα σας σε τρίτους, ούτε διενεργεί κανενός άλλου είδους επεξεργασία χωρίς τη δική σας έγγραφη συναίνεση. Οποιαδήποτε στιγμή δικαιούστε να ζητήσετε την αλλαγή, τη διόρθωση, την αναίρεση της συναίνεσης και τη διαγραφή των στοιχείων σας αποστέλλοντας e-mail στο info@filira.eu

© Πνευματικά Δικαιώματα
Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Κ. Δ. Β. Α. ΦΙΛΥΡΑ. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες) περιέχεται στον ιστοχώρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του ιστοχώρου χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση της ΦΙΛΥΡΑ.


©2021 Filira.eu. All Rights Reserved.   Created by www.gvs.gr

Search