ΦΥΣΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΕ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Το Κέντρο δια βίου ανάπτυξης ΦΙΛΥΡΑ διοργανώνει ένα 2ήμερο επιμορφωτικό, προσιτό, άμεσα υλοποιήσιμο και επιστημονικά τεκμηριωμένο  σεμινάριο γνωριμίας με τη ρεφλεξολογία, στο Λουτράκι Κορινθίας, στις 23 και 24 Οκτωβρίου 2021.

Οι εκπαιδευόμενοι θα μάθουν εύκολες και αποτελεσματικές  τεχνικές και  χειρισμούς που μπορούν να εφαρμόζουν τόσο στον εαυτό τους όσο και στους οικείους τους.

 

Τι είναι η Ρεφλεξολογία;

 

Πρόκειται για μια ήπια, α-φάρμακο και συμβατή με την οργανική φυσιολογία, παροχή υπηρεσίας, φροντίδας και υποστήριξης. Βασίζεται στην επιστημονικά τεκμηριωμένη αντανακλαστική ιδιότητα του ανθρώπινου οργανισμού. Η ειδική περιφερική παρέμβαση σε συγκεκριμένες δομές, και «ειδικά» αντανακλαστικά σημεία και περιοχές, μετασχηματίζει το κεντρικό νευρικό σύστημα και βοηθά εξ-ολοκλήρου τον ανθρώπινο οργανισμό να χαλαρώσει, να διαλύσει τις εντάσεις και να οδηγηθεί σε εξ-ισορροπητικούς και “σωστά” λειτουργικούς ρυθμούς.

Επιστήμες και δεδομένα  τεκμηριώνουν με αξιοπιστία, ποιότητα, και ουσιαστικές μελέτες τη Ρεφλεξολογία.  Δηλαδή αυτόν τον «ειδικό τρόπο» στον οποίο, η πρόληψη, η ομαλοποίηση και η προσπάθεια για αποκατάσταση έρχεται από σημεία αντανακλαστικά και απομακρυσμένα από τη φαινομενική περιοχή πάθησης ή δυσλειτουργίας. Με άλλα λόγια η περιφερική παρέμβαση δεν προσφέρεται μηχανικά, αλλά αντανακλαστικά.   

Σε αυτή την περίπτωση η Ρεφλεξολογία έρχεται συμπληρωματικά και επικουρικά να υποστηρίξει την οργανική φυσιολογία, καθώς εναρμονίζεται και συνεργάζεται με τις υπόλοιπες Ιατρικές ή Παραϊατρικές, υπηρεσίες υγείας.

Αυτό το 2ήμερο ταχύρυθμο σεμινάριο δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους ανθρώπους τη γνώση της Ρεφλεξολογίας αλλά και την αναβάθμιση του ρόλου του Ρεφλεξολόγου σε σχέση με την παροχή υπηρεσίας του.

Ο εκπαιδευόμενος θα μάθει  να παρέχει τις τεχνικές και τους χειρισμούς του,  σε δοκιμασμένες, ουσιαστικές και ωφέλιμες για τη φυσιολογία, δόσεις παρέμβασης τόσο στον εαυτό του όσο και στους οικείους του.

 

Περιεχόμενα σεμιναρίου:

Ορισμός – Ιστορία της Ρεφλεξολογίας.

Σύγχρονα τεκμήρια που αναβαθμίζουν το ρόλο του Ρεφλεξολόγου.

Η έννοια της οργανικής φυσιολογίας και οι μηχανισμοί που μας απομακρύνουν από αυτή.

Αποτελέσματα της Ρεφλεξολογίας σε σχέση με την υποστήριξη της φυσιολογίας.

Επιστημονικές μελέτες που αποδεικνύουν την αναλγητική, τη χαλαρωτική, την εξισορροπητική δράση της Ρεφλεξολογίας και τα υπόλοιπα αποτελέσματα που παρέχει.

Τα αντανακλαστικά, η αντανακλαστική ιδιότητα του ανθρώπου και η ωφέλεια ενεργοποίησής των.

Ανάλυση περιοχών στο ανθρώπινο σώμα που χρειάζονται Ρεφλεξολογική υποστήριξη.

Πρακτική άσκηση & εργαστήριο για την άμεση εμπειρία των τεχνικών και των χειρισμών Ρεφλεξολογίας.

 

Διάρκεια εκπαίδευσης : Δύο ημέρες (10 διδακτικές ώρες), 23 και 24 Οκτωβρίου από 10.00π.μ. έως 03.00μ.μ. στο Λουτράκι Κορινθίας.

 

Κόστος σεμιναρίου : 100 Ευρώ.

 

Δικαίωμα έκπτωσης 10% :

i)Σε περίπτωση έγκαιρης εγγραφής μέχρι 16 Οκτωβρίου.

ii)Σε περιπτώσεις ανεργίας των σπουδαστών

         

Προσφέρονται:

1.Το σύνολο της ύλης της ειδικότητας σε ηλεκτρονική μορφή.

2.Βιβλιογραφία / Πηγές στο σύνολο της θεωρητικής κατάρτισης του μαθήματος.

3.Δίπλωμα – Πιστοποιητικό εκπαίδευσης παρακολούθησης

 

Επικοινωνήστε μαζί μας ΑΜΕΣΑ!  Τηλ.: 210-2774020 & 6980833238 - 6948986828

E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.     &  www.filira.eu

   

«Φιλύρα» Κέντρο Δια Βίου Ανάπτυξης

Η «Φιλύρα» ως Κέντρο Δια Βίου Ανάπτυξης φιλοδοξεί να είναι η όαση που θα σας προσφέρει:

Φως
Ίασης
Λύσεις
Υγείας και
Ροή
Αγάπης για τον εαυτό σας,

διότι από τη στιγμή που ερχόμαστε στον κόσμο ο μόνος άνθρωπος που θα έχουμε πάντα κοντά μας για όσο ζούμε είναι ο εαυτός μας.

Επικοινωνία

Ανδριανού 1, Νέα Ιωνία, Αθήνα

Τηλ. 2102774020

Κιν. 6980833238

Κιν. 6977285274

email. info@filira.eu

Facebook. https://www.facebook.com/filira.eu

Instagram. https://www.instagram.com/filira_center

Προσωπικά Δεδομένα GDPR
Η «Φιλύρα» θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να έρθει σε επικοινωνία μαζί σας. Σε καμιά περίπτωση η «Φιλύρα» δεν μεταβιβάζει και δεν πουλάει τα δεδομένα σας σε τρίτους, ούτε διενεργεί κανενός άλλου είδους επεξεργασία χωρίς τη δική σας έγγραφη συναίνεση. Οποιαδήποτε στιγμή δικαιούστε να ζητήσετε την αλλαγή, τη διόρθωση, την αναίρεση της συναίνεσης και τη διαγραφή των στοιχείων σας αποστέλλοντας e-mail στο info@filira.eu

© Πνευματικά Δικαιώματα
Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Κ. Δ. Β. Α. ΦΙΛΥΡΑ. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες) περιέχεται στον ιστοχώρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του ιστοχώρου χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση της ΦΙΛΥΡΑ.


©2024 Filira.eu. All Rights Reserved.   Created by www.gvs.gr

Search