«Φιλύρα» Κέντρο Δια Βίου Ανάπτυξης

 

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, το έντονο στρες, το καθημερινό άγχος της επιβίωσης, οι παντός είδους απώλειες ή τραύματα που δημιουργούν ψυχοσωματικά προβλήματα ή άλλα συμπτώματα, έχουν απομακρύνει τον άνθρωπο από την επαφή του με τη φύση και το κέντρο του.

Η «Φιλύρα» ως δέντρο με πολύ βαθιές ρίζες, πανύψηλο, με πυκνό φύλλωμα σε σχήμα καρδιάς, με την ομορφιά της, με τα ευωδιαστά της άνθη με τις ιαματικές ιδιότητες, υπήρξε για μας η πηγή έμπνευσης για το όνομα και τη δημιουργία μιας όασης σωματικής, νοητικής και ψυχικής εναρμόνισης που στοχεύει στην επαναφορά στο αρχικό νόημα της ζωής που είναι η ευτυχία.

Η «Φιλύρα» ως Κέντρο Δια Βίου Ανάπτυξης φιλοδοξεί να είναι η όαση που θα σας προσφέρει:

Φως
Ίασης
Λύσεις
Υγείας και
Ροή
Αγάπης για τον εαυτό σας,

διότι από τη στιγμή που ερχόμαστε στον κόσμο ο μόνος άνθρωπος που θα έχουμε πάντα κοντά μας για όσο ζούμε είναι ο εαυτός μας.

Αντίθετα μεγαλώνουμε και μαθαίνουμε ότι η αξία μας εξαρτάται από την αποδοχή των άλλων.

Η πραγματικότητα είναι ότι μας αξίζει να δομήσουμε μια πιο δυνατή, γεμάτη αυτοπεποίθηση και αγάπη σχέση με τον εαυτό μας, με γερές βάσεις ώστε η εξέλιξή μας σε όλα τα επίπεδα σώμα – ψυχή και νου να αποδώσει τους δικούς της καρπούς και να σκορπίσει στο περιβάλλον μας, τη δική μας ευωδιά και ομορφιά. Έτσι θα μπορούμε να νιώθουμε σίγουροι, επαρκείς και ευχαριστημένοι ως μέλη ενός αρμονικού κοινωνικού συνόλου.

Τολμήστε να δείτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη, αναρωτηθείτε πόσο καλά τον γνωρίζετε, ποιες είναι οι ανάγκες του, πόσο φροντίζετε γι αυτές και χαμογελάστε του με την υπόσχεση ότι θα γίνετε ο καλύτερος φίλος του. Είναι όχι μόνο δικαίωμά σας να απολαμβάνετε φροντίδα για τον εαυτό σας αλλά και υποχρέωσή σας, ώστε να έχετε την ενέργεια που απαιτείται για να φροντίζετε και τους δικούς σας ανθρώπους.

Θα έχετε ακούσει την αεροσυνοδό όταν ανακοινώνει τις οδηγίες ασφάλειας στο αεροπλάνο, σε περίπτωση που χρειαστεί να φορέσετε μάσκα οξυγόνου, σας παροτρύνει να την φορέσετε πρώτα εσείς και μετά να τη βάλετε στο παιδί σας.

Ελάτε στη «Φιλύρα» και ανακαλύψτε τη δική σας «μάσκα οξυγόνου» μέσα από μια μεγάλη σειρά

συμπληρωματικών φυσικών μεθόδων πρόληψης και διατήρησης της καλής υγείας, αποφόρτισης από στρες και τραύμα, και ενεργοποίησης του αυτό θεραπευτικού σας μηχανισμού.

Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας, το σώμα σας και τη «Φιλύρα».

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε την πρώτη σας συνεδρία, ενημερωθείτε για όλες τις δράσεις μας, υποστηρίξτε τις και γίνετε μέλος μας η εθελοντής και απολαύστε ειδικά προνόμια.

 

Γεωργία

 

«Φιλύρα» Κέντρο Δια Βίου Ανάπτυξης

Η «Φιλύρα» ως Κέντρο Δια Βίου Ανάπτυξης φιλοδοξεί να είναι η όαση που θα σας προσφέρει:

Φως
Ίασης
Λύσεις
Υγείας και
Ροή
Αγάπης για τον εαυτό σας,

διότι από τη στιγμή που ερχόμαστε στον κόσμο ο μόνος άνθρωπος που θα έχουμε πάντα κοντά μας για όσο ζούμε είναι ο εαυτός μας.

Επικοινωνία

Ανδριανού 1, Νέα Ιωνία, Αθήνα

Τηλ. 2102774020

Κιν. 6980833238

Κιν. 6977285274

email. info@filira.eu

Facebook. https://www.facebook.com/filira.eu

Instagram. https://www.instagram.com/filira_center

Προσωπικά Δεδομένα GDPR
Η «Φιλύρα» θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να έρθει σε επικοινωνία μαζί σας. Σε καμιά περίπτωση η «Φιλύρα» δεν μεταβιβάζει και δεν πουλάει τα δεδομένα σας σε τρίτους, ούτε διενεργεί κανενός άλλου είδους επεξεργασία χωρίς τη δική σας έγγραφη συναίνεση. Οποιαδήποτε στιγμή δικαιούστε να ζητήσετε την αλλαγή, τη διόρθωση, την αναίρεση της συναίνεσης και τη διαγραφή των στοιχείων σας αποστέλλοντας e-mail στο info@filira.eu

© Πνευματικά Δικαιώματα
Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Κ. Δ. Β. Α. ΦΙΛΥΡΑ. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες) περιέχεται στον ιστοχώρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του ιστοχώρου χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση της ΦΙΛΥΡΑ.


©2024 Filira.eu. All Rights Reserved.   Created by www.gvs.gr

Search