ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΕΥΕΞΙΑΣ

Το Κέντρο δια βίου ανάπτυξης "ΦΙΛΥΡΑ" καθιερώνει αποδράσεις ευεξίας στο Λουτράκι.

Κάθε Τετάρτη, αρχής γενομένης 7 Μαρτίου, το πούλμαν ξεκινά στις 3μ.μ. από την Κεντρική Είσοδο του Άλσους Βεϊκου στο Γαλάτσι, περνά από Ν. Ιωνία και Ομόνοια με τελικό προορισμό το Thermal Spa Λουτρακίου.

Εκεί θα απολαύσουμε το ιαματικό νερό στην πισίνα των υπέροχων εγκαταστάσεων του Thermal Spa, θα πιούμε καφεδάκι ή τσιπουράκι στην παραλία του Λουτρακίου και θα επιστρέψουμε Αθήνα περίπου στις 8μ.μ.

Σε κάθε απόδραση σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 25€ που περιλαμβάνει μεταφορά με το πούλμαν και την είσοδο στην πισίνα.
Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε μαζί σας μαγιώ, πετσέτα μπάνιου, παντόφλες/σαγιονάρες.

Να θυμάστε πάντα πόσο αξίζετε, δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία για απόδραση από το άγχος της καθημερινότητας και επαναφόρτιση ενέργειας μέσα από τη φροντίδα του ιαματικού νερού και των ολιστικών θεραπευτών της "ΦΙΛΥΡΑ".
Αποφορτίστε το νου σας από το στρες και επαναφορτίστε τον με ενέργεια γαλήνης, χαράς, αισιοδοξίας, πληρότητας.

Ελάτε μαζί μας.
Μαζί θα δημιουργήσουμε "τον παράδεισο" της ξεγνοιασιάς, της χαράς και της ευεξίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 6984490551, 6980833238, 6944735576, 6948986828.

«Φιλύρα» Κέντρο Δια Βίου Ανάπτυξης

Η «Φιλύρα» ως Κέντρο Δια Βίου Ανάπτυξης φιλοδοξεί να είναι η όαση που θα σας προσφέρει:

Φως
Ίασης
Λύσεις
Υγείας και
Ροή
Αγάπης για τον εαυτό σας,

διότι από τη στιγμή που ερχόμαστε στον κόσμο ο μόνος άνθρωπος που θα έχουμε πάντα κοντά μας για όσο ζούμε είναι ο εαυτός μας.

Επικοινωνία

Ανδριανού 1, Νέα Ιωνία, Αθήνα

Τηλ. 2102774020

Κιν. 6980833238

Κιν. 6977285274

email. info@filira.eu

Facebook. https://www.facebook.com/filira.eu

Instagram. https://www.instagram.com/filira_center

Προσωπικά Δεδομένα GDPR
Η «Φιλύρα» θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να έρθει σε επικοινωνία μαζί σας. Σε καμιά περίπτωση η «Φιλύρα» δεν μεταβιβάζει και δεν πουλάει τα δεδομένα σας σε τρίτους, ούτε διενεργεί κανενός άλλου είδους επεξεργασία χωρίς τη δική σας έγγραφη συναίνεση. Οποιαδήποτε στιγμή δικαιούστε να ζητήσετε την αλλαγή, τη διόρθωση, την αναίρεση της συναίνεσης και τη διαγραφή των στοιχείων σας αποστέλλοντας e-mail στο info@filira.eu

© Πνευματικά Δικαιώματα
Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Κ. Δ. Β. Α. ΦΙΛΥΡΑ. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες) περιέχεται στον ιστοχώρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του ιστοχώρου χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση της ΦΙΛΥΡΑ.


©2023 Filira.eu. All Rights Reserved.   Created by www.gvs.gr

Search