«Δεν φαντάζεσαι τι δύναμη κρύβει μια αγκαλιά!»
Αναστασία Τσιακάλου
Πρόεδρος «Κοινωνικής Στήριξης»
http://www.desmosdirect.org

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣ
Η «ΦΙΛΥΡΑ»
Ανοίγει την αγκαλιά της και αφιερώνει το απόγευμα της 10ης Μαΐου ημέρα Πέμπτη, ώρα 6μ.μ.
Στη γυναίκα-μητέρα και το παιδί και σας καλεί να ανακαλύψετε τη δύναμη και τα οφέλη της αγκαλιάς με δράσεις και διαλέξεις από εξαιρετικούς καλεσμένους.

Η Είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ. Προαιρετικά συνεισφέρετε στη συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν για ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ σε παιδιά με ειδικές ανάγκες που κάθε εβδομάδα προσφέρει το Σωματείο Αλληλεγγύης και Ανθρωπιστικής Βοήθειας «Κοινωνική Στήριξη»

«Φιλύρα» Κέντρο Δια Βίου Ανάπτυξης

Η «Φιλύρα» ως Κέντρο Δια Βίου Ανάπτυξης φιλοδοξεί να είναι η όαση που θα σας προσφέρει:

Φως
Ίασης
Λύσεις
Υγείας και
Ροή
Αγάπης για τον εαυτό σας,

διότι από τη στιγμή που ερχόμαστε στον κόσμο ο μόνος άνθρωπος που θα έχουμε πάντα κοντά μας για όσο ζούμε είναι ο εαυτός μας.

Επικοινωνία

Ανδριανού 1, Νέα Ιωνία, Αθήνα

Τηλ. 2102774020

Κιν. 6980833238

Κιν. 6977285274

email. info@filira.eu

Facebook. https://www.facebook.com/filira.eu

Instagram. https://www.instagram.com/filira_center

Προσωπικά Δεδομένα GDPR
Η «Φιλύρα» θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να έρθει σε επικοινωνία μαζί σας. Σε καμιά περίπτωση η «Φιλύρα» δεν μεταβιβάζει και δεν πουλάει τα δεδομένα σας σε τρίτους, ούτε διενεργεί κανενός άλλου είδους επεξεργασία χωρίς τη δική σας έγγραφη συναίνεση. Οποιαδήποτε στιγμή δικαιούστε να ζητήσετε την αλλαγή, τη διόρθωση, την αναίρεση της συναίνεσης και τη διαγραφή των στοιχείων σας αποστέλλοντας e-mail στο info@filira.eu

© Πνευματικά Δικαιώματα
Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Κ. Δ. Β. Α. ΦΙΛΥΡΑ. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες) περιέχεται στον ιστοχώρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του ιστοχώρου χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση της ΦΙΛΥΡΑ.


©2022 Filira.eu. All Rights Reserved.   Created by www.gvs.gr

Search