Εισαγωγή στις Τεχνικές VRT με τη Lynne Booth

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 19.00 μ.μ. η Lynne Booth, Ρεφλεξολόγος στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα παρουσιάσει μια εισαγωγή,διάρκειας μιας ώρας, στις βραβευμένες Τεχνικές Κάθετης Ρεφλεξολογίας (VRT) που εφαρμόζονται σε λίγα λεπτά στα ραχιαία αντανακλαστικά χεριών και ποδιών. Η παρουσίαση θα γίνει μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

Οι τεχνικές αυτές μπορούν άνετα να ενσωματωθούν σε μια κανονική συνεδρία ρεφλεξολογίας.

Η Lynne θα παρουσιάσει επίσης τις έρευνες που έχει πραγματοποιήσει στις δύο κλινικές της με διάσημους αθλητές καθώς και με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες.

Τέλος θα δείξει μερικές τεχνικές ρεφλεξολογίας χεριών VRT και θα απαντήσει σε ερωτήσεις.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνείτε στα: τηλ. 2102774020 και 6980833238 &/ή στέλνοντας e-mail στο:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Μετάφραση στα ελληνικά:
Γεωργία Μιχαλοπούλου

«Φιλύρα» Κέντρο Δια Βίου Ανάπτυξης

Η «Φιλύρα» ως Κέντρο Δια Βίου Ανάπτυξης φιλοδοξεί να είναι η όαση που θα σας προσφέρει:

Φως
Ίασης
Λύσεις
Υγείας και
Ροή
Αγάπης για τον εαυτό σας,

διότι από τη στιγμή που ερχόμαστε στον κόσμο ο μόνος άνθρωπος που θα έχουμε πάντα κοντά μας για όσο ζούμε είναι ο εαυτός μας.

Επικοινωνία

Τηλ. 2102774020

Κιν. 6980833238

Κιν. 6977285274

email. info@filira.eu

Προσωπικά Δεδομένα GDPR
Η «Φιλύρα» θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να έρθει σε επικοινωνία μαζί σας. Σε καμιά περίπτωση η «Φιλύρα» δεν μεταβιβάζει και δεν πουλάει τα δεδομένα σας σε τρίτους, ούτε διενεργεί κανενός άλλου είδους επεξεργασία χωρίς τη δική σας έγγραφη συναίνεση. Οποιαδήποτε στιγμή δικαιούστε να ζητήσετε την αλλαγή, τη διόρθωση, την αναίρεση της συναίνεσης και τη διαγραφή των στοιχείων σας αποστέλλοντας e-mail στο info@filira.eu

© Πνευματικά Δικαιώματα
Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Κ. Δ. Β. Α. ΦΙΛΥΡΑ. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες) περιέχεται στον ιστοχώρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του ιστοχώρου χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση της ΦΙΛΥΡΑ.


©2021 Filira.eu. All Rights Reserved.   Created by www.gvs.gr

Search