Κοσμοενεργειακή Θεραπεία

 

Η Κοσμοενεργειακή Θεραπευτική είναι η μόνη μέθοδος εναλλακτικής θεραπείας που είναι αναγνωρισμένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Οι ρίζες της βρίσκονται στο Θιβέτ και έγινε γνωστή στη Δύση μέσω του Ρώσου Ακαδημαϊκού Βλαντιμήρ Πετρόφ μετά από έρευνα που προηγήθηκε στον τομέα της βιο-ενεργητικής και των ενεργειακών φαινομένων του μη ορατού κόσμου. Διδάσκεται σε Πανεπιστήμιο στη Μόσχα. Βασίζεται στις αρχές της Κβαντικής Φυσικής γι’ αυτό αναγνωρίζεται ως Επιστήμη.

Συνδυάζει την ενεργειακή θεραπεία, την ολιστική θεραπευτική και την Ψυχολογία. Με αυτόν τον τρόπο εναρμονίζει το υλικό μας σώμα, το ψυχοσυναισθηματικό και το νοητικό.

Η θεραπεία πραγματοποιείται με την χρήση ειδικών κοσμικών συχνοτήτων, (κύματα σωματιδίων φωτός που ρέουν στο Σύμπαν) γνωστά ως ΄΄Κοσμικά Κανάλια΄΄, τα οποία έχουν διαφορετική ποιότητα το καθένα και χρησιμοποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε οργανισμού. Μ’ αυτά συντονίζεται ο θεραπευτής, καθώς γίνεται ο ίδιος αγωγός αυτής της ενέργειας με σκοπό τη σταδιακή αποκατάσταση σε όλα τα επίπεδα.

Ο δέκτης αποκτά καλύτερη συνειδητότητα με αποτέλεσμα να μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα το όποιο πρόβλημά του είτε αυτό πρόκειται για κάποια ασθένεια, συναισθηματικό, είτε για θέματα που τον απασχολούν στο περιβάλλον του, (οικογενειακό ή επαγγελματικό). Επίσης εξισορροπούνται οι διαπροσωπικές σχέσεις μεταξύ ζευγαριών, γονιών με παιδιών, αδερφών, φίλων κ.α. Αυτό επιτυγχάνεται πραγματοποιώντας ταυτόχρονα συνεδρία μεταξύ των ενδιαφερομένων.

 

Αναλυτικά βοηθάει στα εξής:

 • Καθαρίζει και εξισορροπεί τα ενεργειακά μας κέντρα (τσάκρα).

 • Καθαρισμός, διεύρυνση και ενίσχυση της αύρας μας, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη προστασία από αρνητικές ενεργειακές επιρροές άλλων.

 • Ομαλή ροή ενέργειας στον οργανισμό και απομάκρυνση μπλοκαρισμάτων.

 • Ενεργειακός καθαρισμός στο κεφάλι με αποτέλεσμα να αλλάζει η ποιότητα των σκέψεων, να απομακρύνονται οι φοβίες, η μελαγχολία, οι αϋπνίες, η κατάθλιψη, το στρες, και οι κρίσεις πανικού.

 • Γρήγορη επούλωση τομών μετά από χειρουργική επέμβαση.

 

 • Κοινά κρυολογήματα και ιώσεις, αλλεργίες, μυοσκελετικά προβλήματα, ορμονικά, γυναικολογικά, πονοκεφάλους, προβλήματα θυρεοειδούς, αυτοάνοσα (π.χ. σκλήρυνση κατά πλάκας, ψωρίαση, λύκο κ.α.), αναπνευστικά, προβλήματα πεπτικού συστήματος, καρδιολογικά, εγκεφαλικά, αρθρίτιδες, παθήσεις ματιών κ.α.

 • Αναζωογόνηση του οργανισμού.

 • Απεξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες, τσιγάρο, αλκοόλ.

 • Αποσύνδεση ενεργειακών σχέσεων που έχουν τελειώσει (θάνατος, χωρισμός).

 • Βελτίωση μνήμης (π.χ. σε εξεταστικές περιόδους).

 • Επιτυχίες στους στόχους μας, αυξάνεται η δημιουργικότητα.

 • Καθαρίζει ενεργειακά τους χώρους (επαγγελματικούς ή κατοικίες), αυτοκίνητα, αντικείμενα και ζώα.

Σημαντική είναι επίσης η δυνατότητα πραγματοποίησης συνεδρίας από απόσταση.

Ένας θεραπευτικός κύκλος ολοκληρώνεται εφόσον πραγματοποιηθούν 12 συνεδρίες.

 

Είναι μια μέθοδος όπου με εντελώς φυσικό τρόπο βοηθά τον άνθρωπο να βρει την αρμονία και την ισορροπία του ώστε να έχει καλύτερη ποιότητα ζωής.

«Φιλύρα» Κέντρο Δια Βίου Ανάπτυξης

Η «Φιλύρα» ως Κέντρο Δια Βίου Ανάπτυξης φιλοδοξεί να είναι η όαση που θα σας προσφέρει:

Φως
Ίασης
Λύσεις
Υγείας και
Ροή
Αγάπης για τον εαυτό σας,

διότι από τη στιγμή που ερχόμαστε στον κόσμο ο μόνος άνθρωπος που θα έχουμε πάντα κοντά μας για όσο ζούμε είναι ο εαυτός μας.

Επικοινωνία

Τηλ. 2102774020

Κιν. 6980833238

Κιν. 6977285274

email. info@filira.eu

Προσωπικά Δεδομένα GDPR
Η «Φιλύρα» θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να έρθει σε επικοινωνία μαζί σας. Σε καμιά περίπτωση η «Φιλύρα» δεν μεταβιβάζει και δεν πουλάει τα δεδομένα σας σε τρίτους, ούτε διενεργεί κανενός άλλου είδους επεξεργασία χωρίς τη δική σας έγγραφη συναίνεση. Οποιαδήποτε στιγμή δικαιούστε να ζητήσετε την αλλαγή, τη διόρθωση, την αναίρεση της συναίνεσης και τη διαγραφή των στοιχείων σας αποστέλλοντας e-mail στο info@filira.eu

© Πνευματικά Δικαιώματα
Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Κ. Δ. Β. Α. ΦΙΛΥΡΑ. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες) περιέχεται στον ιστοχώρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του ιστοχώρου χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση της ΦΙΛΥΡΑ.


©2021 Filira.eu. All Rights Reserved.   Created by www.gvs.gr

Search