Ολιστικό ενεργειακό μασάζ

Είναι ένα είδος χαλαρωτικού μασάζ όπου με την βοήθεια κοσμικών καναλιών δρα θεραπευτικά στον δέκτη.

Οι μαλάξεις που ασκούνται είναι απαλές. Με αυτόν τον τρόπο διοχετεύεται η ενέργεια σε όλο το σώμα με σκοπό να ξεμπλοκάρουν τα μπλοκαρισμένα σημεία του και η ενέργεια να ρέει καλύτερα.

Ως αποτέλεσμα το άτομο νιώθει άμεσα χαλάρωση στους σφιγμένους μύες, ανακούφιση από τυχόν μυϊκούς πόνους, αποβολή σωματικής και πνευματικής κόπωσης, ευεξία, απαλλαγή από άγχος και στρες, αποτοξίνωση του οργανισμού μέσω της λέμφου, καλύτερη λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος και καλύτερη ποιότητα ύπνου.

«Φιλύρα» Κέντρο Δια Βίου Ανάπτυξης

Η «Φιλύρα» ως Κέντρο Δια Βίου Ανάπτυξης φιλοδοξεί να είναι η όαση που θα σας προσφέρει:

Φως
Ίασης
Λύσεις
Υγείας και
Ροή
Αγάπης για τον εαυτό σας,

διότι από τη στιγμή που ερχόμαστε στον κόσμο ο μόνος άνθρωπος που θα έχουμε πάντα κοντά μας για όσο ζούμε είναι ο εαυτός μας.

Επικοινωνία

Τηλ. 2102774020

Κιν. 6980833238

Κιν. 6977285274

email. info@filira.eu

Προσωπικά Δεδομένα GDPR
Η «Φιλύρα» θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να έρθει σε επικοινωνία μαζί σας. Σε καμιά περίπτωση η «Φιλύρα» δεν μεταβιβάζει και δεν πουλάει τα δεδομένα σας σε τρίτους, ούτε διενεργεί κανενός άλλου είδους επεξεργασία χωρίς τη δική σας έγγραφη συναίνεση. Οποιαδήποτε στιγμή δικαιούστε να ζητήσετε την αλλαγή, τη διόρθωση, την αναίρεση της συναίνεσης και τη διαγραφή των στοιχείων σας αποστέλλοντας e-mail στο info@filira.eu

© Πνευματικά Δικαιώματα
Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Κ. Δ. Β. Α. ΦΙΛΥΡΑ. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες) περιέχεται στον ιστοχώρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του ιστοχώρου χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση της ΦΙΛΥΡΑ.


©2021 Filira.eu. All Rights Reserved.   Created by www.gvs.gr

Search