ΡΕΙΚΙ

ΡΕΙΚΙ

Είναι μια φυσική μέθοδος ολιστικής ενεργειακής θεραπείας. Προέρχεται από την Ιαπωνία και ιδρυτής της είναι ο Δρ. Μικάο Ουσούι.

Τι σημαίνει:

Ρέικι είναι η Ζωτική Συμπαντική Ενέργεια.

Rei: Πνεύμα Ki: Ενέργεια

Η ενέργεια υπάρχει παντού και κινεί τα πάντα.

 

Που Βοηθάει:

Εναρμονίζει το σώμα, την ψυχή και το πνεύμα.

Καλύτερη κατανόηση του ίδιου μας του εαυτού.

Καθαρίζει και ξεμπλοκάρει τα συναισθήματα.

Καθαρίζει και ξεμπλοκάρει την ενέργεια γενικά στο σώμα μας και στα τσάκρα μας (ενεργειακά κέντρα).

Εξαλείφει το άγχος και το στρες.

Προσφέρει ευεξία, αναζωογόνηση και χαλάρωση σ’ όλο το σώμα.

Ανακούφιση από κάθε είδους πόνου.

Απομάκρυνση τοξινών του οργανισμού.

Ψυχοσωματικά προβλήματα και παθήσεις όλων των συστημάτων του ανθρώπινου σώματος.

Βελτίωση εσωτερικής και εξωτερικής πραγματικότητας.

 

Εφαρμογή:

Ο θεραπευτής λειτουργεί ως αγωγός της ενέργειας και με τη χρήση των χεριών του αγγίζει τον δέκτη σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος ξεκινώντας από το κεφάλι φτάνοντας μέχρι κάτω στα πέλματα των ποδιών του. Μέσω αυτού του αγγίγματος διοχετεύει την ενέργεια στο άτομο. Ο δέκτης καθ’ όλη την διάρκεια της συνεδρίας είναι ξαπλωμένος φορώντας άνετα ρούχα.

Η συνεδρία έχει διάρκεια συνήθως μίας ώρας ανάλογα και με τις ανάγκες κάθε ατόμου.

 

Εφαρμογή Ρέικι σε Νοσοκομεία

Πάνω από 800 νοσοκομεία εφαρμόζουν τη μέθοδο του Ρέικι.

Μελέτη- Έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Hartford του Κονέκτικατ στις ΗΠΑ έδειξε πως οι ασθενείς που πήραν μέρος στην έρευνα είχαν βελτίωση στον ύπνο τους 86%, μείωση πόνου 78%, μείωση ναυτίας 80%, μείωση άγχους κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης 94%. Σύμφωνα με άρθρο της αμερικάνικης εφημερίδας USA today το Σεπτέμβριο του 2012 το 75% των ασθενών δήλωσαν ότι θα ήθελαν να δεχτούν και πάλι θεραπεία Ρέικι.

Ενδεικτικά άλλα νοσοκομεία είναι η Μονάδα Θεραπείας Καρκίνου Harry Gray Cancer Center, το Νοσοκομείο Ramόn y Cajal στη Μαδρίτη της Ισπανίας, Washington Cancer Institute του Νοσοκομείου Washington Hospital Center κ.α.

«Φιλύρα» Κέντρο Δια Βίου Ανάπτυξης

Η «Φιλύρα» ως Κέντρο Δια Βίου Ανάπτυξης φιλοδοξεί να είναι η όαση που θα σας προσφέρει:

Φως
Ίασης
Λύσεις
Υγείας και
Ροή
Αγάπης για τον εαυτό σας,

διότι από τη στιγμή που ερχόμαστε στον κόσμο ο μόνος άνθρωπος που θα έχουμε πάντα κοντά μας για όσο ζούμε είναι ο εαυτός μας.

Επικοινωνία

Τηλ. 2102774020

Κιν. 6980833238

Κιν. 6977285274

email. info@filira.eu

Προσωπικά Δεδομένα GDPR
Η «Φιλύρα» θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να έρθει σε επικοινωνία μαζί σας. Σε καμιά περίπτωση η «Φιλύρα» δεν μεταβιβάζει και δεν πουλάει τα δεδομένα σας σε τρίτους, ούτε διενεργεί κανενός άλλου είδους επεξεργασία χωρίς τη δική σας έγγραφη συναίνεση. Οποιαδήποτε στιγμή δικαιούστε να ζητήσετε την αλλαγή, τη διόρθωση, την αναίρεση της συναίνεσης και τη διαγραφή των στοιχείων σας αποστέλλοντας e-mail στο info@filira.eu

© Πνευματικά Δικαιώματα
Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Κ. Δ. Β. Α. ΦΙΛΥΡΑ. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες) περιέχεται στον ιστοχώρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του ιστοχώρου χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση της ΦΙΛΥΡΑ.


©2021 Filira.eu. All Rights Reserved.   Created by www.gvs.gr

Search