ΑΓΙΟΥΡΒΕΔΙΚΗ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ

Είναι το «πνευματικό παιδί» της Sharon Stathis, που το 2001 ξεκίνησε το ταξίδι της εκμάθησης της Αγιουρβέδα και συνειδητοποίησε πόσα έχει να προσφέρει στους επαγγελματίες υγείας στο Δυτικό κόσμο. Μετά από εκτεταμένες μελέτες στην Αυστραλία και την Ινδία, η Sharon συνέλαβε το πώς θα μπορούσε να ενσωματώσει τη γνώση της Αγιουρβέδα με αυτή της Ρεφλεξολογίας. Από το πάντρεμα αυτό προήλθε και το όνομα «Αγιουρβεδική Ρεφλεξολογία».

 

Η Αγιουρβέδα είναι το παλαιότερο καταγεγραμμένο θεραπευτικό σύστημα στον κόσμο με γραπτά που χρονολογούνται 5000 χρόνια.

Οι λέξεις «αγιούρ» και «βέδα» σημαίνουν «ζωή» και «γνώση» αντίστοιχα. Έτσι η Αγιουρβέδα είναι η μελέτη της γνώσης της ζωής. Η Αγιουρβέδα αποδέχεται και αντιμετωπίζει τον άνθρωπο σαν όλον που αποτελείται από σώμα, συναίσθημα, πνεύμα και νου.

Σύμφωνα με την Αγιουρβέδα η υγεία μας εξαρτάται απόλυτα από την εσωτερική μας αρμονία, που σημαίνει ότι περιλαμβάνει τις σκέψεις και τα συναισθήματα ενός ατόμου, τις σωματικές δράσεις και το σκοπό της ζωής.

Η Αγιουρβεδική φιλοσοφία θεωρεί την ασθένεια ως ένα βοηθητικό μήνυμα ότι κάτι αρνητικό που επαναλαμβάνεται στη ζωή μας πρέπει να αλλάξει. Επίσης στηρίζεται στις τρεις ενέργειες, Βάτα, Πίττα και Κάφα.

 

 

Τα οφέλη της Αγιουρβεδικής ρεφλεξολογίας είναι:

  • ηρεμεί το νου

  • προάγει ποιοτικό ύπνο

  • προωθεί την κυκλοφορία του αίματος στα κάτω άκρα

  • θρέφει το δέρμα των ποδιών, προλαμβάνει το σκάσιμο

  • ενισχύει την υγεία των οπδιών (ανακουφίζει τον πόνο, βελτιώνει το μυϊκό τόνο και τη δύναμη.

  • Βοηθά στη διατήρηση της όρασης και της ακοής

  • Βοηθά στην πρόληψη ισχιαλγίας

  • Βοηθά στην ηρεμία και τη διατήρηση της ενέργειας Βάτα.

«Φιλύρα» Κέντρο Δια Βίου Ανάπτυξης

Η «Φιλύρα» ως Κέντρο Δια Βίου Ανάπτυξης φιλοδοξεί να είναι η όαση που θα σας προσφέρει:

Φως
Ίασης
Λύσεις
Υγείας και
Ροή
Αγάπης για τον εαυτό σας,

διότι από τη στιγμή που ερχόμαστε στον κόσμο ο μόνος άνθρωπος που θα έχουμε πάντα κοντά μας για όσο ζούμε είναι ο εαυτός μας.

Επικοινωνία

Τηλ. 2102774020

Κιν. 6980833238

Κιν. 6977285274

email. info@filira.eu

Προσωπικά Δεδομένα GDPR
Η «Φιλύρα» θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να έρθει σε επικοινωνία μαζί σας. Σε καμιά περίπτωση η «Φιλύρα» δεν μεταβιβάζει και δεν πουλάει τα δεδομένα σας σε τρίτους, ούτε διενεργεί κανενός άλλου είδους επεξεργασία χωρίς τη δική σας έγγραφη συναίνεση. Οποιαδήποτε στιγμή δικαιούστε να ζητήσετε την αλλαγή, τη διόρθωση, την αναίρεση της συναίνεσης και τη διαγραφή των στοιχείων σας αποστέλλοντας e-mail στο info@filira.eu

© Πνευματικά Δικαιώματα
Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Κ. Δ. Β. Α. ΦΙΛΥΡΑ. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες) περιέχεται στον ιστοχώρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του ιστοχώρου χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση της ΦΙΛΥΡΑ.


©2021 Filira.eu. All Rights Reserved.   Created by www.gvs.gr

Search