ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ

Η ρεφλεξολογία είνα μια πανάρχαια ολιστική – φυσική επιστήμη.

 

Λειτουργεί συμπληρωματικά αλλά και ουδέτερα από τη συμβατική ιατρική ώστε να βοηθήσει – μέσα από τη χαλάρωση και την εξισορρόπηση – στην αυτοθεραπεία του ανθρώπινου οργανισμού.

 

Επικεντρώνεται κυρίως στα αντανακλαστικά σημεία των πελμάτων, των χεριών αλλά και του προσώπου (προσωπορεφλεξολογία) και των αυτιών (ωτορεφλεξολογία) και με την διέγερσή τους προάγεται η φυσική ίαση του οργανισμού.

 

Η ρεφλεξολογία αντιμετωπίζει την αιτία και όχι μόνο τα συμπτώματα και είναι αποτελεσματική σε μεγάλο εύρος οξείων και χρόνιων καταστάσεων όπως:

 

Ενίσχυση του μεταβολισμού,

βελτίωση της κυκλοφορίας,

αποτοξίνωση,

καταστάσεις από άγχος και ανησυχία,

κατάθλιψη, υπέρταση και υπόταση,

προβλήματα πεπτικού (δυσκοιλιότητα, αιμορροίδες. κολίτιδα),

χαμηλά επίπεδα ενέργειας, (κόπωση),

αϋπνία,

ημικρανίες, πονοκέφαλοι,

αρθρίτιδα,

αυχενικό,

ισχιαλγία, οσφυαλγία,

γυναικολογικά προβλήματα,

ενίσχυση ανοσοποιητικού, πέτρες νεφρών,

αλλεργίες,

ρινίτιδα,

υπο-υπερθυρεοειδισμό, κ.ά.

 

Ενδείκνυται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μετά τον τοκετό, κατά την περίοδο της εμμηνόπαυσης, σε βρέφη, παιδιά, εφήβους, αθλητές καθώς και άτομα της τρίτης ηλικίας.

 

Ο Ρεφλεξολόγος δεν κάνει ποτέ διάγνωση, δεν χορηγεί φάρμακα ούτε προτείνει διακοπή φαρμακευτικής αγωγής..

 

«Φιλύρα» Κέντρο Δια Βίου Ανάπτυξης

Η «Φιλύρα» ως Κέντρο Δια Βίου Ανάπτυξης φιλοδοξεί να είναι η όαση που θα σας προσφέρει:

Φως
Ίασης
Λύσεις
Υγείας και
Ροή
Αγάπης για τον εαυτό σας,

διότι από τη στιγμή που ερχόμαστε στον κόσμο ο μόνος άνθρωπος που θα έχουμε πάντα κοντά μας για όσο ζούμε είναι ο εαυτός μας.

Επικοινωνία

Τηλ. 2102774020

Κιν. 6980833238

Κιν. 6977285274

email. info@filira.eu

Προσωπικά Δεδομένα GDPR
Η «Φιλύρα» θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να έρθει σε επικοινωνία μαζί σας. Σε καμιά περίπτωση η «Φιλύρα» δεν μεταβιβάζει και δεν πουλάει τα δεδομένα σας σε τρίτους, ούτε διενεργεί κανενός άλλου είδους επεξεργασία χωρίς τη δική σας έγγραφη συναίνεση. Οποιαδήποτε στιγμή δικαιούστε να ζητήσετε την αλλαγή, τη διόρθωση, την αναίρεση της συναίνεσης και τη διαγραφή των στοιχείων σας αποστέλλοντας e-mail στο info@filira.eu

© Πνευματικά Δικαιώματα
Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Κ. Δ. Β. Α. ΦΙΛΥΡΑ. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες) περιέχεται στον ιστοχώρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του ιστοχώρου χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση της ΦΙΛΥΡΑ.


©2021 Filira.eu. All Rights Reserved.   Created by www.gvs.gr

Search