ΝΕΥΡΟΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ Μέθοδος της Lone Sorensen

Έχει δημιουργηθεί με βάση το Θιβετιανό ιατρικό σύστημα το οποίο είναι ένα κράμα Αγιουρβέδικης, Περσικής, Ελληνικής και Κινέζικης ιατρικής και εκπαιδεύεται στο Θιβέτ, Ινδία, Νεπάλ κ.α.

Πεποίθηση του συστήματος αυτού είναι ότι όλες οι ασθένειες είναι αποτέλεσμα των «3 δηλητηρίων του νου», άγνοια, προσήλωση και αποστροφή.

 

Η εφαρμογή της Θιβετιανής Ρεφλεξοθεραπείας είναι αποτελεσματική σε μυϊκές εντάσεις σε όλο το σώμα, σε ρευματικές παθήσεις, σε υπερένταση, πονοκεφάλους, υστερίες, γαστρικό έλκος, αϋπνία, άνοια, εγκεφαλικό, ζαλάδα, μούδιασμα, οίδημα, αίσθημα παλμών και άλλες παθήσεις.

«Φιλύρα» Κέντρο Δια Βίου Ανάπτυξης

Η «Φιλύρα» ως Κέντρο Δια Βίου Ανάπτυξης φιλοδοξεί να είναι η όαση που θα σας προσφέρει:

Φως
Ίασης
Λύσεις
Υγείας και
Ροή
Αγάπης για τον εαυτό σας,

διότι από τη στιγμή που ερχόμαστε στον κόσμο ο μόνος άνθρωπος που θα έχουμε πάντα κοντά μας για όσο ζούμε είναι ο εαυτός μας.

Επικοινωνία

Τηλ. 2102774020

Κιν. 6980833238

Κιν. 6977285274

email. info@filira.eu

Προσωπικά Δεδομένα GDPR
Η «Φιλύρα» θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να έρθει σε επικοινωνία μαζί σας. Σε καμιά περίπτωση η «Φιλύρα» δεν μεταβιβάζει και δεν πουλάει τα δεδομένα σας σε τρίτους, ούτε διενεργεί κανενός άλλου είδους επεξεργασία χωρίς τη δική σας έγγραφη συναίνεση. Οποιαδήποτε στιγμή δικαιούστε να ζητήσετε την αλλαγή, τη διόρθωση, την αναίρεση της συναίνεσης και τη διαγραφή των στοιχείων σας αποστέλλοντας e-mail στο info@filira.eu

© Πνευματικά Δικαιώματα
Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Κ. Δ. Β. Α. ΦΙΛΥΡΑ. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες) περιέχεται στον ιστοχώρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του ιστοχώρου χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση της ΦΙΛΥΡΑ.


©2021 Filira.eu. All Rights Reserved.   Created by www.gvs.gr

Search